sophie

JAG BYTER BLOGG
Hej hörni! 
Ni kanske undrar varför min blogg ser ut som den gör just nu, och grejen är att jag härmed byter blogg. Mest för att designen på den här bloggportalen blivit så krånglig, att jag nu bara vill göra det enkelt för mig. Hursom, ni kan fortfarande hitta alla mina inlägg på den nya bloggen, dock inte under rätt kategorier än, men jag jobbar på det! 
 
Från och med nu kan ni alltså hitta på mig min nya blogg HÄR, eller på http://nouw.com/sophieatworld. Jag vet, det är ett lame name, men med tanke på att min youtubekanal heter det, makear det mer sense att min blogg också heter det. Dessutom är det tusen gånger coolare än allaroundtheglobe. Ja, det var det. Over and out, vi ses på andra sidan (alltså nya bloggen då)!
 
 
OSCARSHÄLL // NORRKÖPING
I sann reseanda (pga Belgien/Holland om tre dagar!!!) styrde jag och mamma vår väg mot Norrköping för att leta diverse saker, jag behövde en ryggsäck som kan agera både kompliteringsväska till min backpack och fristående carry on för mindre trips. Och jag hittade en! En blå sak, perfekt storlek som inte kostade en miljon. Så nöjd!
 
i och med detta, och det oväntade fina vädret, tog vi oss ut till Oscarshäll utanför Norrköping för lite fika. Det är ett mysigt café/restaurang som har lite allt möjligt, och dessutom en otroligt fin utsikt över Bråviken och Kolmårdens skogar. Inte alls så dumt, tycker jag. 
 
JORDGUBBEPLOCK

 En lat lördag, det är nästan semester och solen lyser över Katrineholm. Finns det en bättre dag för att plocka jordgubbar? Haha, vilken otroligt lame inledning, med den stämmer iallafall! Jag nämnde att jordgubbar skulle vara gott, och i nästa sekund var jag och mamma i bilen påväg ut till Björkvik för att plocka några rackare. 

Till en början var det jättekul, men jag kom ganska snabbt på att äta är bättre än spara och tröttnade därför rätt snabbt på att samla ihop bär (Sofie, tre år). Fick iscensätta sista bilderna för att jag ville glänsa lite, heh. Hursom så var det ändå en riktigt mysig osnabb-aktivitet-på-en-sölig-dag-grej, jag fick med mig ungefär tre liter jordgubbar hem i min hink, och fem i  min mage. Tjejen här är nöjd!