sophie

BLUE MOUNTAINS, NSW
Sista dagen inann vi lämnade Sydney så tog vi tåget ut till Blue Mountains. Alltså, det var fint ok. Tänk er typ Grand Canyon (för er som vart i GC) fast med träd och växter. Ungefär. Tågresan dit var riktigt härlig den med, men att få hikea runt i bergen var sjukligt. 
 
Att ta sig hit är dessutom inte svårt, eller dyrt. Vi tog tåget från Central till Katoomba och därifrån finns det stadsbuss att ta. Åker man ut på en söndag kan man dessutom göra allt detta för cirka sjutton svenska chashisar, övriga dagar typ sjuttio så man dör ju inte. Direkt när man kommer ut till Echo point, som funkar som startpunkt, ser man Three Sisters och sen är det bara at trava runt! 
 
SAKER JAG HATAR MED LIVET ATM
Wow okej så här kommer ett riktigt jävla positivt inlägg om livet. Känner ni inte för en massa hat och i-landsproblem kan ni sluta läsa här och så hörs vi om ett par dagar istället!
 
Till er andra, hej! Jag tänkte punkta upp mitt liv just nu. Det suger.
 
- Vi har haft sämsta vädret i Sydney de sista dagarna vi var där (Hej förövrogt jag är i Melbourne från och med inatt.), så jag har mest legat inne på den mest obekväma säng som finns på denna planet. Nu har jag äckligt ont i ryggen. 
 
 -Lina är sjuk
 
- Min dator vill inte läsa in min gopro. Aka inga bilder från den idag.
 
- Min blogg vägrar lägga upp bilder här. Så nä, inga bilder där heller.
 
- Min  DSLR kamera vägrar läsa in mina sd-kort, men på min lilla kamera funkar det fint. ALLTSÅ ÄR MIN BEBIS TRASIG.
 
- Jag måste fixa min DSLR imorgon, vilket säkert kommer kosta hundra mijloner och det har jag ju verkligen råd med nu..
 
- Speciellt eftersom jag igår åkte med äckligaste flygbolaget som sneaky sneaky överraskade oss på flygplatsen med endast sju kg handbaggage. Eftersom jag inte har skickat hem min väska än (tack där för att vi inte stannade i Sydney utan nu är backpackers istället. Japp, det är sant. Kanske glömt att nämna det.) så var det bara byebye niohundra jävla kronor. TACK JETSTAR <3<3<3. 
 
- Ska skicka hem min väska imorgon, kommer kosta mig typ 1500 kr och med tanke på hur mycket pengar jag fått slänga ut nu på onödiga saker så känns ju det ännu bättre. Kan dock inte heller ha med den överallt pga backpacker ni vet. 
 
- Vill hem. Bara hem direkt. Detta har nog varit de sämsta dagarna i mitt liv typ. Visste typ inte ens att så mycket saker kunde gå åt helvete. Ska packa ner mig själv i väskan jag skickar hem. 
SYDNEY GENOM EN GOPRO DEL II

Jag har mycket bilder från min gopro. Som nybliven goproägare är jag typ obsessed. Som en nybliven mamma. Jag har tillochmed döpt den. Han heter Sam. Här är Sam i CBD igen. 

Här tog jag med Sam på bio. Just där stod vi dock på Central och väntade på tåget. Skulle ta en egobild men den vart halvt misslyckad. Något mer misslyckat var att vi tog fel tåg, åkte runt stan och märkte tjugo minuter senare att vi var tillbaka på Central igen. 

En till egobild. På vårt nya hostel. Jag tycker inte om det. 

Här är vi nere i China town/Thai town/Vietnam town. Jag tror inte de kan bestämma sig. 

I fredags gick vi ner till Darling harbour. Vill man bara till vattnet så är det denna hamn över The rocks/Circual Quay alla gånger.