sophie

5 SECONDS OF SUMMER // STHLM, GLOBEN
Måste bara få berätta om gårkvällen. Alltså!!!!!!!
Jag är helt sjukt övernöjd med det hela. Jag har alltså sett människorna som förband till one direction tre gånger, en i London när de var pluttisar och jag knappt visste vilka de var och två gånger i LA i slutet av sista touren de gjorde tillsammans. Men detta??? Jag är så chockad typ? Att ha gått från helt nya på stora scener till rätt så vana vid en stor publik och sen till egen anrenaspelning. De har gjort det så bra, allt var så sjukt igår. Bra setlist, bra publik, fyra idioter på en scen. BRA KONSERT.

Det går ju såklart som vanligt när Sofie ska förklara något i skrivande text, typ alltså inte alls. Men det var så härligt, de var så jordnära och man märker verkligen skillnad från supporting act till egen spelning. Detta var så mycket mer vad jag förväntat mig att de ska vara, jämfört med LA i september. Fan så jag är nöjd. Vet inte senast jag kände så mycket lättnad och livslust med allt jobb och framtidsplaner och kaos som pågår i livet. Vill bara krama på dem och ta med dem hem. Så mycket tack till er älsklingar!!!!! (För ja, det läser säkert min blogg och kan svenska. Tackar som påpekar). (Och ja, när Michael kom ut själv och sjöng Warpped around your finger och fortsatte med gitarr gick jag sönder i så många bitar att jag nog aldrig kommer hitta alla igen. Tack igen.)

Här får ni lite halvcrappy bilder som tack för ni läste min halvt osammanhängande text. Puss på er. 

 
LONDON VLOG I
 
Här var det omgjort ser jag. Kan man ta det som att det var ett tag sen jag var inne här kanske? Nu kommer iallafall vlog ett upp från London, ett par månader sent. Men hoppas ni gillar det ändå. Puss.