sophie

HAPPY VALBORG
Jag har börjat min dag ganska bra! Är ledig fram till halv tolv idag, så jag tog med min frukost ut till trädgården och satte mig. Det är redan riktigt varmt ute så ser fram emot resten av dagen! Det som är synd dock är att jag kommer vara inne mesta tiden. Ångesten där, när jag vet att de flesta av mina vänner ligger och solar just nu. Men fruskost ute hann jag iallafall med! Hade suttit fint med lite valborg också, men eftersom att vi inte firar det här så får jag väl nöja mig med bra väder. 
(Har också spillt vatten på pekplattan, så nu gör min dator precis vad fan den vill. Jag får panik)
 
 
MIN DAG
jag brukar inte blogga om direkt vanliga dagar, men det här är då inte heller en helt vanlig dag. Idag har det vart runt trettio grader här i San Francisco, vilket är otroligt ovanligt för att vara här. Idag har jag vart glad, med andra ord. Älskar att gå ut när det är varmt ute, speciellt på morgonen och kvällarna när man kan känna värmen utan att den är slående eller helt obvious utan bara sådär mysig. Det luktar så gott på natten också när det är varmt ute. Så ja, jag vet utan att tveka att jag någon gång i livet vill bo på ett sommar-året-runt ställe. Då är jag lycklig. 
 
Annars idag har jag jobbat, suttit ute i solen och bara njutigt. Seriöst kan ej förklara hur mycket jag älskar värmen, och jag tror jag älskar den ännu mer för att jag vet att den troligtvis kommer försvinna tll helgen igen. Just nu, fem i elva på kvällen, är det nitton grader. Imorgon ska det bli tjugotvå redan vid nio-tio och högsta är trettotvå. Sedan går det bara neråt och på lördag ligger det på sexton igen. Det är hemskt. 
 
Jag var förövrigt och kollade på bio idag, jag och Emelie såg "the other woman". Alltså, seriöst har inte garvat så mycket åt en film på riktigt länge. Den var superbra! Tycker om att gå på bio här, det är mer avslappnat (och billigare) än i Sverige.

Här är jag, mina puffiga ögon (pollen eller något sådant, älskart ju) och min söööööta klänning. Gillar denna.

Tyckte den gick bra ihop med mitt nagellack, så var tvungen att ta kort. Mint candy apple heter det, dör av bara namnet.
 
Står och väntar på Emelieeee.

MIssion disctrict.

Här är "den lilla popcorn-hörnan". Good one, USA.


När vi åkte hem hade city hall klätt upp sig i Sveriges färger, not sure why. Men jag skulle gissa på att det är en hyllning til oss svenskaau pairer här i stan. Helt klart. 

FRAMTID OSV IGEN
Det blir mycket snack om framtiden, det är ju kanske inte så konstig då nutiden jag lever i håller på att ta slut. Jag hade ett helt år planerat och framlagt, med jobb och boende och saker att göra. Jag har endast fyra månader kvar av de tolv nu, det är okej att börja planera vidare nu. 
 
Dock har jag ingen aning om vad jag vill göra?? Jag och Ulrika har en idé om att resa i Europa till våren, men på senaste tiden har vi också börjat fundera på Australien. Det hade ju vart riktigt härligt! Tänk er att åka runt där och göra och upptäcka en massa saker i några månader. Skulle ju inte sitta så fel.
 
Men vad jag vill göra när jag kommer hem direkt nu, det vet jag inte. På ett sett vill jag ju bo hemma, spara pengar och umgås med alla jag saknat här i USA. Men samtidigt vill jag inte spendera tid på att bo i Katrineholm och hata vintern som jag redan gjort nu i nitton år typ. Jag skulle vilja flytta ner till södra Europa och jobba/bo där under vintern, samtidigt som jag tjänar pengar (känner hur hela planen är full med hål och aldrig skulle hålla redan här), förstå vad härligt. Vara nära hemma, men samtidigt slippa den äckliga vintern vi har i Sverige. Skulle gärna flytta ner till Spanien. 
 
Så ja, min närmsta framtid är lite blurrig och kaosig. Vi får se vad det blir av det! Lär väl bli ett par månader hemma iallafall, kanske. Måste ha ett jobb. När fan ska man söka, vart ska man söka? Ingen som har ett jobb liggandes åt mig där i kholmstrakterna...?

Mitt fina Stockholm, dig ska jag då allt besöka några hundra gånger innan jag jag flyr landet igen!