sophie

TMNT ÄR LIVET
Jag är i Lake Tahoe, för typ kanske sista gången? M det är knäppt. Det är iallafall rätt nice att vara här, vi har skönt väder och jag ska bara jobba ikväll en stund. jobbat förövrigt bara då och på tisdag, sen är jag klar med au pairandet. Sjukt! 

Igår åkte jag och Fanny till Nevava, tanken var att shoppa lite. Det gick sådär, med tanke på att mallet var rätt litet. Men de hade en grym bio så vi såg ninja turtles, äntligen!!! Så bra den var!!!! Liksom dör, ni måste se den. 

Like honey you need to chill
VILL till Glasgow i november och gå på EMA's. 
Tog nästan tag i livet att skaffa ett jobb i katrineholm, eller iallafall skriva cv. Men fan, jag vill verkligen inte jobba hemma? Jag vill hem, men inte stanna där. 
Åh, jaha. 

Har verkligen inget spännande att dela med mig av, åker till Lake Tahoe ikväll. 5SOS hela vägen upp, ni vet. Imorgon ska vi förhoppningsvis till Reno och shoppa. Vill också sluta må illa hela tiden, liksom är jobbigt. 

Jag postar aldrig egobilder här längre typ??? Här är en iallafall. Aha
ONE WEEK MF
Hej vännisar! 
Livet går rätt mycket upp och ner hela tiden och jag känner mig mest illamående. Jag åker hem snart, på riktigt alltså. Alla er därhemma, vi ses snart liksom. Jag orkar inte ens förklara hur det känns, men på något sätt var det en bra inledning på detta inlägg. 

Idag är det då exakt en vecka kvar tills jag avslutar min au pair-karriär, har nu cirka fyra dagar kvar att jobba och omg är det kaos. Är väl tur att jag har Fanny med mig, annars hade det inte blivit många rätt mvh hon som ska vara den som lär ut. 

Annars random saker som hänt under veckan:
- Såg the giver idag, en uppskattning till livet och känslor typ. Mycket bra! 
- Några nätter sedan var det största jordbävningen i Bay area på typ tjugo år. Gissa vem som sov igenom den? 
- Jag tog hål i öronen idag, mest för jag hade tid att döda. 
- Vi ska åka till tahoe på torsdags, jag och Fanny ska köra min bil upp och hon tycker också om 5sos aka 5sos all the way!!!!! Älskar 5sos 


En dag i au pair livet - lämna på dagis (okej lämnade tillbaka rug cleaner om ni inte förstod det)