sophie

THIS IS YOUR HEART, IT'S ALIVE, IT'S PUMPING BLOOD
Hur man gör min dag:Har haft en hyperjobbig dag med huvudvärk och skrikande barn, såg att jag fått denna kommentaren och livet blev typ tusen gånger lättare. Åh, men vad jag saknar dig också! Nu ska jag alldeles strax dränka min dag i froyo med Emelie, och imorgon åker min värdfamilj bort för helgen så har huset för mig själv. Härligt! 
MONDAY DREAMING
Hej vänner!
 
Kan jag få säga att jag börjar bli lätt rastlös av att bara vara hemma hela dagarna eller? Har nu inte lämnat San Francisco på hela sju dagar (hahaha) så min hjärna har börjat vandra mot framtida resor, typ min resemånad. Ska ju se One Diection i LA trettonde december, men annars är det inte mycket annat planerat! Är det någon kär person där hemma som vill palla sig över Atlanten och göra NY-Miami roadtrip med mig i slutet av september är det välkommet! Andra resor med, för den delen. Är inte kräsen, jag! Sen ska jag också försöka bestämma mig någorlunda vad jag vill göra efter USA osv, osv. 
 
Idag har annars vart en helt ok dag. Hatar måndagar, always. Skypade med Lydia ett tag på förmiddagen, och sen gick jag och Mini ut i det hääääärliga vädret vi har här. Hoppas det håller i sig, för imorgon planerar jag zoo! Nu på kvällen ska jag göra något jag inte gjort på ett bra tag, sitta framför datorn och kolla på serier. Puss!

Santa Barbara, för jag saknart.
 
SAN DIEGO PART II
Efter att vi vart i ön Coronado for vi vidare till ytterligare tre stränder i beachområdet. 

Vi stannade först på Mission beach för att bada lite i Pacific Ocean (Stilla Havet, eller hur??), riktigt skönt faktiskt! Inte illa pinkat för att vara februari.

Sen åkte vi gatan över till Mission Bay Park, träffade också på två härliga killar som jag pratade en hel del med om Sverige, California life och San Diego. Vi fick instruktioner om att vi verkligen var tvungna att åka till ett ställe där man ser utöver San Diego, älskar när människor är så sociala av sig!

Sunset Cliffs och Ocean Beach, otroligt fint!

I solnedgången hade min värdmamma tipsat om att åka upp till La Jolla Cove, den västraste delen av staden, så det gjorde vi. 

Sist på vår fullspäckade dag tog vi en middag i Gaslamp quarter, mysigt område men vi kunde nog ha hittat en bättre restaurang. Personalen var otrevliga med flit, på ett sätt som säkert skulle vara roligt om man hade den humorn, men jag vet då inte. God mat iallafall!

Sista dagen åkte vi upp Highway 1, min kamera dog så alla bilder ligger på Ulrikas kamera. Det var en riktigt mysig väg att åka, men otur som vi hade så var det väldigt mycket fog så vi såg inte jättemycket. Enda stället som faktiskt hade sol var Santa Barbara (älskart ju), men vi klagade inte för det! Sedan stannade vi också vid Elephant Seal Beach för att kolla på dessa knubbisar. 


Det var min resa det! Kan säga att det var en av mina top tre resor här i USA, helt klart! Filmade en massa så när jag får tid ska jag sätta ihop en video från helgen, samt kanske lägga upp lite fler bilder när jag snott dem från Ulrikas dator!