sophie

LET'S TALK ABOUT CLOTHES, SHALL WE
Jag har vart ganska duktig på shoppigfronten på senaste tiden, och anledningen är väl helt enkelt den att USA har grym shopping, både billig och mycket att välja på. Kommer ju absolut få problem med att shoppa i Sverige efter det här året! Tycker ändå jag har vart ganska duktig på att samla på mig saker, och jag undrar minst fyrahundra gånger om dagen hur jag ska få med mig allting hem igen. Det är ju ändå fem månader kvar! Men jag antar att jag bara får deal with it och shoppa på. I know right, jobbigt!

I helgen gick jag lös på två par jeans, jag fick båda för åttio dollar vilket är typ femhundrafemtro kronor. Häften så lite som man får betala för ett par i Sverige, typ.

Ett par klackar från Guess, tror jag betalade runt trettio dollar, det vill säga ungefär tvåhundra kronor. Love them!

Michael Kors, trettiofem dollar!

Hur min garderob ser ut just nu, minus lite kläder som jag packade ner till Tahoe och lite i tvätten.

Varenda tröja på denna bild har köpts här. Majoriteten från Love Culture, Forever 21 och så några från favoriten Ross också!

Lite jag plockat på mig på senaste tiden. Favoriterna är nog skorna från Topshop eller mina Naked pallets by Urban Decay, älsklart!
 
SUNDAY BUT NOT SO FUNDAY
Eliten är no longer i San Francisco, my dear friends. Jag har vandrat (åkt bil, kört för att vara exakt) till Lake Tahoe, och här snöar det på som om molnen aldrig sett jord förut. Det är kallt och blött, svårt att köra. Jag trivs som fisken på land, med andra ord är det kul i några sekunder. Sen inser jag att jag inte kan andas på land, alternativt att jag inte tycker om när det är kallt, blött och snöigt. En sak som är bra med att vara här dock är att jag blir så utvilad, nästan lite för mycket. Det finns då inte mycket att göra här, så se (förhoppningsvis) fram emot många blogginlägg och maaaaybe en vlog från helgen???? Allt kan hända i Tahoe. 

Rocking dem flätorna igen, bästa körfrisyren. Dansar också med till 5SOS, min nya obsession. 
 
FRIDAY FRIDAY FRIDAY FRIDAY FRIDAY FRIDAY FRIDAY
Happy friday! Nu åker jag och hämtar ut min nya lilla kamera (<3) och sen ska jag träffa upp lite vänner för fredagshäng (obs, ej fredagsmys för vi är mer än bara svenskar (en tysk)). Har milkmaid braids i håret idag, häääärligt. Med en svart toffs dessutom, hittar man inte två genomskinliga så tar man det man har!